Az alkalmazásról

aq_block_1-image

Több ezer magyar látnivaló egy helyen - fedezze fel Magyarországot a mobil kirándulástervezővel! Összegyűjtöttük Magyarország nevezetességeit, amelyeket érdemes felkeresnie, ha kirándulását tervezi.

Barangolja be Magyarország kulturális és történelmi, turisztikai kínálatát. Az alkalmazásba épített funkciók segítségével megtervezheti útvonalát és közvetlenül tárcsázhatja az intézmény telefonszámát. Városok és kategóriák valamint kulcsszavak alapján is kereshet. Az alkalmazás megmutatja a jelenlegi tartózkodási helyének és a keresés eredményének közelében lévő látnivalókat is, egyszerűbbé téve a meglátogatni kívánt intézmények, objektumok sorának összeállítását. A látnivalók között múzeumok, kastélyok, templomok és kápolnák, várak és romok és egyéb természeti és ipartörténeti emlékek, látogatóközpontok, tanösvények, erdei kisvasutak várják látogatását. Az alkalmazás tartalmazza 300 tanösvény leírását.

Kiemelt látnivalók: Budapest, Balaton, Hévíz, Hortobágy, Tisza-tó, Eger, Visegrád, Dunakanyar, Sopron, Pécs, Debrecen, Szeged, Velencei-tó környéke.

Az aktív pihenésre vágyók keresgélhetnek a szórakoztató központok, színházak, kiállítások, strandok, arborétumok, füvészkertek, vadasparkok kínálatai között. Összeállítottunk több túraajánlatot, a kerékpározás kedvelői, illetve az Országos Kéktúrának nekivágók is találnak hasznos információkat a Szórakozás, szabadidő menüpontban.

Több mint 7000 hotel, szálloda, panzió, apartman, vendégház és kemping legfontosabb adatait és elérhetőségét tartalmazza az adatbázis. A rendszeren keresztül szobaárakról, szabad kapacitásról tájékozódhat. A látnivalók és szálláshelyek mellett természetesen nem maradhattak ki a vendéglátóhelyek sem: éttermek, cukrászdák, kávézók és gyorséttermek.
Folyamatosan bővítjük a látnivalók környezetében megrendezésre kerülő fesztiválok, programok adatait is.
Az alkalmazás alapfunkciói továbbra is internet kapcsolat nélkül is használhatók.

A 2.0 verzió újdonságai:

- A lényegesen kibővített tartalmat főcsoportokba soroltuk : látnivalók, szálláshelyek, vendéglátóhelyek, szórakozás, programok – amelyek külön is kereshetők.

- Megújult kereső: az egyes kategóriacsoportokban külön megnevezés és település szerint is lehet keresni, továbbá meghatározható, hogy az adott település hány kilométeres körzetéből keresünk elemeket.

- A keresést tovább egyszerűsíti a „Jelenlegi pozícióm közelében” funkció, melynek segítségével a mobil készülék által meghatározott pozícióhoz képest listázza az alkalmazás a látnivalókat, szálláshelyeket, programokat vagy vendéglátóhelyeket.

- A keresés eredménye egyben megjeleníthető a térképen, vagy útvonal tervezőben használható.

- A „Közelben” funkció segítségével az adott elem közvetlen közelében kereshet további látnivalókat, szálláshelyeket, vendéglátóhelyeket vagy programokat.

- Ha tetszett egy látnivaló, akkor a „Továbbküldés” funkcióval a legfontosabb adatait elküldheti sms-ben, email-ben, vagy egyéb a mobil készüléken található üzenetküldő alkalmazással ismerőseinek.

- A többi felhasználó számára fontos és értékes lehet az Ön véleménye, ezért lehetővé tettük, hogy a látnivalókat, szálláshelyeket, vendéglátóhelyeket, programokat több szempont szerint értékelni lehessen.

- Túravezető indítása – a tanösvények tartalmi lapján látható „Túravezető indítása” ikont megérintve letölthető a tanösvényhez tartozó útmutatás, így az bármikor internet elérés nélkül is használható.

Kérjük segítse a munkánkat azzal, hogy ha hibát talál az alkalmazásban, azt a menüben található „Hibabejelentés” funkció segítségével megírja nekünk.
Ha Ön olyan látnivalót ismer, amely nincs a rendszerünkben, annak adatait az „Új látnivaló bejelentése” funkció segítségével jelezheti a fejlesztőknek.
Reméljük, hogy rendszerünk hasznos segítője lesz Önnek.

Töltse le ingyenesen:

aq_block_9-image
aq_block_10-image

Tekintse meg további alkalmazásainkat a myApps.hu weboldalon:

Az alkalmazás funkciói

Galéria

Az alkalmazás

Néhány kép az alkalmazásról...

Média ajánlat

Kiemelt ajánlatok a Magyar Látnivalók mobil alkalmazásban

Cégünk fejleszti az ingyenes letölthető Magyar Látnivalók mobil alkalmazást. Az alkalmazás napi letöltése átlagosan 300, kiemelt időszakokban 500-nál több, az összes letöltés száma a három piactérről már több mint 120.000. Az alkalmazást összekapcsoltuk az EventsAPI interfésszel, így a rögzített események automatikusan megjelennek a mobil alkalmazás kereső felületén is.

A Magyar Látnivalók mobilalkamazáshoz kapcsolódó média ajánlataink:

- Kiemelt események, programok, ajánlatok megjelenítése a mobil alkalmazásban, amelynek díja heti 5.000-Ft+ÁFA/kiemelés. Hetente átlagosan 10 program, ajánlat kiemelésére van lehetőség.

- A mobil alkalmazásunk felhasználói részére rendszeresen küldünk ún. Push üzenetet. Egy üzenet átlagosan 50.000 felhasználó telefonján jelenik meg. Az üzenethez kapcsolunk egy részletes programajánló lapot, amely a rövid üzenet elolvasása után megjelenik. Cégünk heti 2 alkalommal küld ki kiemelt ajánlatra vonatkozó üzenetet. Önök által megadott üzenet kiküldését alkalmanként 8.000-Ft+ÁFA díjért vállaljuk.

Kapcsolat


CLOSE
CLOSE