Az alkalmazásról

aq_block_1-image

Több ezer magyar látnivaló egy helyen - fedezze fel Magyarországot a mobil kirándulástervezővel! Összegyűjtöttük Magyarország nevezetességeit, amelyeket érdemes felkeresnie, ha kirándulását tervezi.

Barangolja be Magyarország kulturális és történelmi, turisztikai kínálatát. Az alkalmazásba épített funkciók segítségével megtervezheti útvonalát és közvetlenül tárcsázhatja az intézmény telefonszámát. Városok és kategóriák valamint kulcsszavak alapján is kereshet. Az alkalmazás megmutatja a jelenlegi tartózkodási helyének és a keresés eredményének közelében lévő látnivalókat is, egyszerűbbé téve a meglátogatni kívánt intézmények, objektumok sorának összeállítását. A látnivalók között múzeumok, kastélyok, templomok és kápolnák, várak és romok és egyéb természeti és ipartörténeti emlékek, látogatóközpontok, tanösvények, erdei kisvasutak várják látogatását. Az alkalmazás tartalmazza 300 tanösvény leírását.

Kiemelt látnivalók: Budapest, Balaton, Hévíz, Hortobágy, Tisza-tó, Eger, Visegrád, Dunakanyar, Sopron, Pécs, Debrecen, Szeged, Velencei-tó környéke.

Az aktív pihenésre vágyók keresgélhetnek a szórakoztató központok, színházak, kiállítások, strandok, arborétumok, füvészkertek, vadasparkok kínálatai között. Összeállítottunk több túraajánlatot, a kerékpározás kedvelői, illetve az Országos Kéktúrának nekivágók is találnak hasznos információkat a Szórakozás, szabadidő menüpontban.

Több mint 7000 hotel, szálloda, panzió, apartman, vendégház és kemping legfontosabb adatait és elérhetőségét tartalmazza az adatbázis. A látnivalók és szálláshelyek mellett természetesen nem maradhattak ki a vendéglátóhelyek sem: éttermek, cukrászdák, kávézók és gyorséttermek.
Folyamatosan bővítjük a látnivalók környezetében megrendezésre kerülő fesztiválok, programok adatait is.
Az alkalmazás alapfunkciói továbbra is internet kapcsolat nélkül is használhatók.

A 2.0 verzió újdonságai:

- A lényegesen kibővített tartalmat főcsoportokba soroltuk : látnivalók, szálláshelyek, vendéglátóhelyek, szórakozás, programok – amelyek külön is kereshetők.

- Megújult kereső: az egyes kategóriacsoportokban külön megnevezés és település szerint is lehet keresni, továbbá meghatározható, hogy az adott település hány kilométeres körzetéből keresünk elemeket.

- A keresést tovább egyszerűsíti a „Jelenlegi pozícióm közelében” funkció, melynek segítségével a mobil készülék által meghatározott pozícióhoz képest listázza az alkalmazás a látnivalókat, szálláshelyeket, programokat vagy vendéglátóhelyeket.

- A keresés eredménye egyben megjeleníthető a térképen, vagy útvonal tervezőben használható.

- A „Közelben” funkció segítségével az adott elem közvetlen közelében kereshet további látnivalókat, szálláshelyeket, vendéglátóhelyeket vagy programokat.

- Ha tetszett egy látnivaló, akkor a „Továbbküldés” funkcióval a legfontosabb adatait elküldheti sms-ben, email-ben, vagy egyéb a mobil készüléken található üzenetküldő alkalmazással ismerőseinek.

- Túravezető indítása – a tanösvények tartalmi lapján látható „Túravezető indítása” ikont megérintve letölthető a tanösvényhez tartozó útmutatás, így az bármikor internet elérés nélkül is használható.

Kérjük segítse a munkánkat azzal, hogy ha hibát talál az alkalmazásban, azt a menüben található „Hibabejelentés” funkció segítségével megírja nekünk.
Ha Ön olyan látnivalót ismer, amely nincs a rendszerünkben, annak adatait az „Új látnivaló bejelentése” funkció segítségével jelezheti a fejlesztőknek.
Reméljük, hogy rendszerünk hasznos segítője lesz Önnek.

Töltse le ingyenesen:

aq_block_9-image
aq_block_10-image

Tekintse meg további alkalmazásainkat a myApps.hu weboldalon:

Médiaajánlat

Kiemelt esemény, kiemelt ajánlat

Az alkalmazás nyitó oldalán van lehetőség események, speciális ajánlatok kiemelésére. Az eseményekhez, ajánlatokhoz legalább 1 vagy több megfelelő minőségű fotó, részletes elérhetőségek, leírások rögzíthető.

Az elérhetőségek között megadhatók:

 • címek, telefonszámok, e-mail címek
 • Facebook oldal
 • Facebook esemény
 • Youtube link
 • saját mobil applikáció letöltésére mutató link

A kiemelt, események ajánlatok megjelenítése

heti 5.000,-Ft+ÁFA/kiemelés, vagy

havi 15.000,-Ft +ÁFA/kiemelés.

aq_block_2-image

Látnivalók, szálláshelyek, turisztikai szolgáltatók részletes adatlapja

Megrendelhető részletes adatok megjelenítése, amelyek tartalmazhatnak legfeljebb 4 db megfelelő minőségű fotót, elérhetőségeket, részletes leírásokat, kiegészítő információkat.

Az elérhetőségek között megadhatók:

 • címek, telefonszámok, e-mail címek
 • Facebook oldal
 • Facebook esemény
 • Youtube link
 • saját mobil applikáció letöltésére mutató link

A részletes adatlap megjelenítése az adott év december 31-ig

5.000,-Ft+ÁFA / adatlap

aq_block_5-image

Túrák megjelenítése

Az alkalmazásban van lehetőség túrák, kulturális séták, tárlatvezetések megjelenítésére. A túrák tartalmazhatnak megállóhelyeket (megállóhelyenként legfeljebb 3 fotót, 1 db hanganyagot), GPX útvonal állományokat.

1 db túra megjelenítésének költsége:

 • 20.000,-Ft+ÁFA egyszeri költség a túra beépítése a Megrendelő által adott adatok alapján
 • 12.000,-Ft+ÁFA 12 hónapra a megjelenítés engedélyezése
aq_block_8-image

Helyi értékek megjelenítése

Települések részére biztosítjuk a helyi értéktárak megjelenítésének lehetőségét.

Megjelenítés költsége:

 • 10.000,-Ft+ÁFA egyszeri költség a helyi értéktár adatainak beépítése a Megrendelő által adott adatok alapján
 • 12.000,-Ft+ÁFA 12 hónapra a megjelenítés engedélyezése
aq_block_11-image

Események, programok megjelenítése

A Magyar Látnivalókban megjelenő események napi szinten rögzíthetők.

A Megrendelő részére hozzáférést biztosítunk a Magyar Látnivalók esemény menedzsment felületéhez, amelyen keresztül rögzítheti a turisztikai eseményeit, programjait. A rögzített események az események érvényességi idejére (legfeljebb 1 évig) maradnak a rendszerben.

A rögzített események számától függően:

 • évi 1-20 esemény rögzítése évi 12.000,-Ft+ÁFA (havi 1.000 Ft+ÁFA)
 • évi 1-100 esemény rögzítése évi 60.000,-Ft+ÁFA (havi 5.000 Ft+ÁFA)
 • évi tetszőleges esemény rögzítése évi 240.000,-Ft+ÁFA (havi 20.000 Ft+ÁFA)
aq_block_14-image

Push üzenet küldése

Megrendelhető az alkalmazás felhasználói számára push üzenet küldése, amely megközelítőleg 50.000 felhasználó telefonján jelenik meg. Az üzenet kiküldése a Megrendelő által megadott időpontban történik.

Felhívjuk a figyelmet, hogy napi legfeljebb 2 db üzenetet küldünk ki a felhasználóknak, ezért csak abban az esetben tudjuk teljesíteni az üzenet küldését, ha az adott napon még nem küldtünk ki üzenetet.

Az üzenet megérkezésére vonatkozóan nem vállalunk garanciát, mivel az függ a felhasználó telefonjának a beállításától.

1 db Push üzenet küldésének díja 3.000 Ft+ÁFA

Kapcsolat

  Ezt a kapcsolati űrlapot reCAPTCHA védi, amelyre a Google Adatvédelmi Irányelv és a Google Általános Felhasználási Feltételek érvényesek.