Médiaajánlat

A Magyar Látnivalók mobilalkalmazáshoz kapcsolódó médiaajánlataink 2017.10.06-tól visszavonásig érvényesek

Szálláshelyek adatlapjának megjelenítése évi 2.000 Ft+ÁFA

Az adatlapon elhelyezhetők:

  • Szálláshely bemutatása (legfeljebb 1000 karakter)
  • Elérhetőségek (cím, telefon, fax, weboldal, e-mail, facebook, Google+, youtube link)
  • Foglalási információk (milyen módon foglalható a szálláshely), telefonszám, e-mail, foglalási oldalra mutató link (lehet a saját weboldalon belüli foglalás, az Ön által megjelölt foglalási rendszerre mutató link)

Események megjelenítése a Magyar Látnivalók mobilalkalmazásban évi 600 Ft+ÁFA/esemény

A Magyar Látnivalók mobilalkalmazás közvetlen kapcsolatban áll a Turisztikai Programok nyílt adatbázissal (http://turisztikaiprogramok.hu/).
Az adatbázisban, és a mobilalkalmazásban elhelyezhetők események.
Az eseményekről részletes információk: Esemény leírása, Elérhetőségek, helyszín, GPS koordináták, weblap, facebook esemény, online jegyvásárlás lehetősége

Kiemelt események, programok, ajánlatok megjelenítése a mobilalkalmazásban havi 5.000-Ft+ÁFA/kiemelés.

Hetente legfeljebb 10 program, ajánlat kiemelésére van lehetőség.
A kiemelt programok az alkalmazás nyitó lapján jelennek meg, banner kép megjelenítésével.
A bannert a Megrendelőnek kell elkészíteni megadott méretben.

Kiemelt eseményhez, ajánlatokhoz kapcsolódóan van lehetőség 1 db push üzenet küldésére, amely kb. 30.000 készüléken jelenik meg. A push üzenet díja 1.000,-Ft+ÁFA.

Látnivalók, vendéglátóhelyek, borászatok, egyéb turisztikai attrakció részletes adatlapjának megjelenítése az alkalmazásban évi 2.000 Ft+ÁFA

A részletes adatlap tartalmazhatja: leírás (legfeljebb 1.000 karakter), elérhetőségek (weboldal, e-mail, telefon, facebook, stb.)

Az alkalmazásról

aq_block_1-image

Több ezer magyar látnivaló egy helyen - fedezze fel Magyarországot a mobil kirándulástervezővel! Összegyűjtöttük Magyarország nevezetességeit, amelyeket érdemes felkeresnie, ha kirándulását tervezi.

Barangolja be Magyarország kulturális és történelmi, turisztikai kínálatát. Az alkalmazásba épített funkciók segítségével megtervezheti útvonalát és közvetlenül tárcsázhatja az intézmény telefonszámát. Városok és kategóriák valamint kulcsszavak alapján is kereshet. Az alkalmazás megmutatja a jelenlegi tartózkodási helyének és a keresés eredményének közelében lévő látnivalókat is, egyszerűbbé téve a meglátogatni kívánt intézmények, objektumok sorának összeállítását. A látnivalók között múzeumok, kastélyok, templomok és kápolnák, várak és romok és egyéb természeti és ipartörténeti emlékek, látogatóközpontok, tanösvények, erdei kisvasutak várják látogatását. Az alkalmazás tartalmazza 300 tanösvény leírását.

Kiemelt látnivalók: Budapest, Balaton, Hévíz, Hortobágy, Tisza-tó, Eger, Visegrád, Dunakanyar, Sopron, Pécs, Debrecen, Szeged, Velencei-tó környéke.

Az aktív pihenésre vágyók keresgélhetnek a szórakoztató központok, színházak, kiállítások, strandok, arborétumok, füvészkertek, vadasparkok kínálatai között. Összeállítottunk több túraajánlatot, a kerékpározás kedvelői, illetve az Országos Kéktúrának nekivágók is találnak hasznos információkat a Szórakozás, szabadidő menüpontban.

Több mint 7000 hotel, szálloda, panzió, apartman, vendégház és kemping legfontosabb adatait és elérhetőségét tartalmazza az adatbázis. A látnivalók és szálláshelyek mellett természetesen nem maradhattak ki a vendéglátóhelyek sem: éttermek, cukrászdák, kávézók és gyorséttermek.
Folyamatosan bővítjük a látnivalók környezetében megrendezésre kerülő fesztiválok, programok adatait is.
Az alkalmazás alapfunkciói továbbra is internet kapcsolat nélkül is használhatók.

A 2.0 verzió újdonságai:

- A lényegesen kibővített tartalmat főcsoportokba soroltuk : látnivalók, szálláshelyek, vendéglátóhelyek, szórakozás, programok – amelyek külön is kereshetők.

- Megújult kereső: az egyes kategóriacsoportokban külön megnevezés és település szerint is lehet keresni, továbbá meghatározható, hogy az adott település hány kilométeres körzetéből keresünk elemeket.

- A keresést tovább egyszerűsíti a „Jelenlegi pozícióm közelében” funkció, melynek segítségével a mobil készülék által meghatározott pozícióhoz képest listázza az alkalmazás a látnivalókat, szálláshelyeket, programokat vagy vendéglátóhelyeket.

- A keresés eredménye egyben megjeleníthető a térképen, vagy útvonal tervezőben használható.

- A „Közelben” funkció segítségével az adott elem közvetlen közelében kereshet további látnivalókat, szálláshelyeket, vendéglátóhelyeket vagy programokat.

- Ha tetszett egy látnivaló, akkor a „Továbbküldés” funkcióval a legfontosabb adatait elküldheti sms-ben, email-ben, vagy egyéb a mobil készüléken található üzenetküldő alkalmazással ismerőseinek.

- Túravezető indítása – a tanösvények tartalmi lapján látható „Túravezető indítása” ikont megérintve letölthető a tanösvényhez tartozó útmutatás, így az bármikor internet elérés nélkül is használható.

Kérjük segítse a munkánkat azzal, hogy ha hibát talál az alkalmazásban, azt a menüben található „Hibabejelentés” funkció segítségével megírja nekünk.
Ha Ön olyan látnivalót ismer, amely nincs a rendszerünkben, annak adatait az „Új látnivaló bejelentése” funkció segítségével jelezheti a fejlesztőknek.
Reméljük, hogy rendszerünk hasznos segítője lesz Önnek.

Töltse le ingyenesen:

aq_block_9-image
aq_block_10-image
aq_block_11-image

Tekintse meg további alkalmazásainkat a myApps.hu weboldalon:

Az alkalmazás funkciói

Programajánló

Kapcsolat